Záře

Záře

Anotace: Taková pozitivně laděná záležitost. :-)))))

Měsíc již dávno kouká zpod temné oblohy.

A Ty, nemizíš stále z mé hlavy.

Mé myšlenky k Tobě neustále putují.

Jako skleněné korálky se mi hlavou míhají.

Je to tak krátce, co řekli jsme si ahoj.

Ale tak dlouho, že i okamžik plyne neskutečně rychle a pomalu bez Tebe.

Tvůj obraz pořád před svýma očima mám a nikam od něj zatím nespěchám.

Před sebe zraky upírám a poddávám se těmto náladám.

Zvuky bubnu připomínají mi hvězdy, které jsme spolu venku pozorovali.

Pod temně modrou oblohou ruku v ruce jsme šli a jiné zvuky nevnímali.
Autor Stýblo, 06.07.2007
Přečteno 347x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí