Jsi jako...

Jsi jako...

Anotace: ...název hovoří za vše:)

Jsi jako princ na bílém koni,

kterému smích v hrdle zvoní.

Jsi jako rytíř v lesklé zbroji,

který zlou saň rychle skolí.

Jsi jako sladká čokoláda,

tu kterou mám tak strašně ráda.

Jsi jako letmý dotek motýla,

jenž mé srdce otvírá.

Jsi jako šíp zběsilý,

jenž mou lásku posílí.

Jsi jako rudé poupě v rozpuku,

když mě držíš za ruku.

Jsi jako chlapec,co rád snívá,

a pak mě něžně s láskou líbá.

Jsi jako zdatný pohádkový mravenec

a za svitu Luny báječný milenec.

Jen Tebe já opravdu miluji

a své srdce Ti celé daruji.
Autor Mona, 30.04.2005
Přečteno 377x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc pěkný rýmy a eště hezčí verše.... seš super.... jinak v tom co si napsala o sobě se moc nelišíš ode mne...

19.11.2005 18:34:00 | Maccek....

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí