Zvažuji

Zvažuji

Anotace: kým jsi vlastně byl....

Zahodím křídu
co kreslila mé vzdušné zámky
a tvé mlčení
přejdu bez poznámky
přemítám
cos vlastně chtěl
kdyžs se mnou poseděl,
když jsi sevřel náruč
kdyžs mě pohladil
teď sliby jsou fuč
protože do týdne
ses tiše vytratil...
Autor Verena, 06.07.2007
Přečteno 285x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí