"Cukrárna Života"

"Cukrárna Života"

Anotace: ---

Sladké to poblouznění smyslů,
zatmění chuťových buněk,
jen ještě chvíli setrvat,
jen ještě chvíli nespěchat!

Chutě, co potkáváš životem,
teď na jednom místě splývají.
Nechat se hýčkat sladkou tou symfonií,
nechat se poblouznit neznanou euforií.

Tady vše končí,
nové ale začíná,
drobný kousek vůně,
naději k začátku dodává.

Život je jako bonboniéra,
každým kouskem nová sféra
ukazuje drápky světu,
ukazuje smysl vůně květů...
Autor somewhere, 06.07.2007
Přečteno 312x
Tipy 1
Poslední tipující: d---
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí