Zůstaneš se mnou navždy

Zůstaneš se mnou navždy

Anotace: ...

Ptáčci líbezně zpívají,
nad hlavami rozverně létají.
Dívka na trávě sedí,
slzy ji po tváři stékají, do dáli hledí.

Sedí na místě obehnaném kamennou zdí,
sama už neví zda bdí anebo sní.
Smuteční vrba se nad ní sklání,
před smutkem ji snad chrání.

Bílý mramor ji ruku chladí,
vzpomíná a přitom hrob hladí.
Jejím milý tam pod hlínou leží,
proč se to muselo stát ji, chápe stěží.

Tak mladý a stejně si ho Bůh k sobě vzal,
všechnu svou lásku dívce chlapec dal.
Dívce zbyly jen vzpomínky na ty krásné chvíle,
ach, jaké ti dva měli ještě cíle.
Autor Pferdgirl, 06.07.2007
Přečteno 338x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

normálně si mi vběhly do očí slzy, je to fakt klááásný

06.07.2007 16:44:00 | Isabela - Easynka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí