Propast

Propast

Anotace: Zemřít...Zabít se...kvůli lásce?

Stojím nad propastí
Už zase chci se zabít
Vím že on mi neodpustí
Chci mu chuť do života nabýt

Vím, že sem mu ublížila
Ale odpouštět se musí
Na něj sem se ohlížela
Teď se mi to hnusí

Do propasti hledím stále
Dělám další kroky
A zdají se mi malé
Teď z toho mám šoky

Ještě centimetr zbývá
Už není cesty zpět
Mé podvědomí zpívá
Že nezboří se svět

A už letím do propasti
Vlasy plají mi vzhůru
Po měsíci zbydou po mě kosti
Z toho mám tu noční můru

Dopadám
Bolest přichází
Do pekla propadám
Čerti tu prochází

Z ruky vytrhnou mi list
Vidlička a nůž - budou něco jíst
Mě! Objednávku chtěj si sníst
Pokusím se je ještě svíst

*Propast byla zrádná
Chuť mé krve pro čerty ladná*
Autor wigi.sama, 07.07.2007
Přečteno 287x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Souhlasím.., máš ještě celý život před sebou...

07.07.2007 12:31:00 | Lorellin

jo a ted sem se díval ... tobě je jen třináct... počkej bude hůř... na takové myšlenky máš čas.. budou horší...

07.07.2007 11:39:00 | Chonglee

zabít se kvůli lásce je blbost... idkyž za jakou jinou cenu bysme chtěli umřít co ,,,? no a báseň je dobrá i ti čerti...

07.07.2007 11:38:00 | Chonglee

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí