Rýmy 25

Rýmy 25

Anotace: ...

Jako ryba bez vody,
jak daňové podvody,
nepotřebuj důvody
a běž za mnou světa kraj.

Jako socha Svobody,
jako cesta z hospody,
nevěříš na náhody,
tak proč jsi to vzdal.

Jak nouzové východy,
jak chemické závody,
otevři mi srdce hned,
příde zase máj.

Jako cizí důchody,
jak zmizelé národy,
hledal jsi mě tisíc roků,
tak se věci maj.

Jak blikající obchody,
jak sousedské neshody,
ta tou bránou do pekla,
čeká na tě ráj.

Jak pro chodce přechody,
jak modelky bez módy,
nikdy jsi se nikam nehnal,
jen se ti sny zdaj.
Autor krevetka, 07.07.2007
Přečteno 281x
Tipy 1
Poslední tipující: NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pro mě to zajímavé...

25.03.2009 19:43:00 | NikitaNikaT.

Oprvadu rýmující se. Alespoň něco. Ale je to jen rýmování, nic víc.

07.07.2007 18:22:00 | cz

Nevím.., něco v ní je.., co se mi líbí...

07.07.2007 14:06:00 | Lorellin

Pěkná,veselá a vtipná básnička

07.07.2007 13:51:00 | s.e.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí