Klid nebo láska

Klid nebo láska

Anotace: život nebo smrt

Osudem je dáno potkávat lidi,
kteří jsou nám tolik podobní
každý den sám a sám
a není to zdaleka den, ten poslední

Odečtu několik týdnů a dní
tam neznal jsem slovo "samota"
byl jsem otočen dovnitř a žil klidný život
nedíval jsem se do světa

Nemohu nový ten pohled pochopit
jak se ti povedlo změnit mou mysl?
Proč najednou cítím tu samotu?
Kam jsem to jen poklesl?

Neznám celou svou karmu, svůj osud
najednou cítím, že nechci žít sám
vím, že nic na světě netrvá věčně
stejně však nejspíše své srdce dám

Komu a kdy? Nechám se s radostí překvapit
vždyť vše má svůj smysl a čas
za chvíli se vše vrátí do starých kolejí
dokud nepotkám tě zas
Autor Dao de, 07.07.2007
Přečteno 307x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

tahle je hrozne zvlastni.. asi ji uplne nerozumim.. zaujala me, moc..

19.10.2007 23:23:00 | Kláárchen...

pro každého z nás má osud připravenou svou nit,
v klidu i v lásce můžeme zabloudit.
V lásce i v klidu chodíme jak v bludném kruhu
a jednoho dne i tento kruh prolomíme.
Moc se mi to líbí a dávám 100.

07.07.2007 22:26:00 | HannyJanny

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí