´´ Jsi ´´

´´ Jsi ´´

Anotace: co jsi pro mě...

Jsi ta nejkásnější hvězdička na noční obloze,
jsi pavouček pro štěstí, co leze mi po noze.
Jsi kapka deště, co se třpytí,
jsi jak první jarní kvítí.
Jsi má malá lesní víla,
Co mě láskou omámila.
Jsi potůček, co protéká rozkvetlou zahradou,
jsi hejno labutí, co přelétá mi nad hlavou.
Jsi sluneční paprsek, co hřeje má líčka,
co hřeje i dušičku, místo u srdíčka.
Jsi sluneční záře, co svítí mi na cestu k domovu
a já už jistě vím, že bez tebe prostě žít nemohu...
Miluji tě lásko má jediná...
Autor Nedvěd, 07.07.2007
Přečteno 278x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí