Naposledy černé růže

Naposledy černé růže

Anotace: Naposledy...

Dopadají na „ně“ kapky rosy,
mé nohy tančí v trávě bosy.

V hlavě mi zná píseň líbezná,
ta, jenž málokdo z vás zná.

Musím si ovšem pozor na ostré trny dát,
jinak se nemusím žádné další bolesti bát.

Naposledy jako smrtelník si užít ráno.
Naposledy, kdy mi bude slunce přáno.

Upírem se mám dnes stát,
už mohu přestat sobě lhát.

Omamná vůně černých růží,
mít jimi tak pokrytou kůži.

Lehnout si do trávy a jen tak snít,
jak krásně budu nesmrtelně žít.

Černé růže patří pouze mně,
tak to také navždy zůstane.

Naposledy tu tančím.
Naposledy tu ležím.
Naposledy černé růže vidět.
Naposledy moji píseň slyšet.

Naposledy…
Autor Wyrda, 07.07.2007
Přečteno 248x
Tipy 2
Poslední tipující: Flow Calipso
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká, ale v některých verších jsou slůvka navíc, které rozhazují celou báseň;-)

08.04.2008 12:09:00 | HKvH

Přesně můj vkus!!! Moc se mi to líbí!!!

08.07.2007 12:32:00 | Dagon.Lestat - My winter storm

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí