Socha

Socha

Anotace: A zase jedna milostná ... ( ... ach ten zhoubný vliv poetismu :-) ... )

Závidím klávesám
Jež ve Tvé blízkosti
Neznají žárlivost
Mladého hocha
Chtěl bych být kapičkou
Smutku i lítosti
I dobrák od kosti
Chtěl bych být socha

Jsi slečna sochařka
S jemnými prstíky
Ladící kolíky
Pár vteřin jedu
Budem se testovat
Začneme od píky
Bez háčků bez čárek
Třeba to svedu

Navždycky v čajovně
Nevěřím v naději
Zvolna ji utápím
Ve vlastní zlobě
Čekám jen na soumrak
Už se mám raději
Než skončí loučení
Přijdu i k Tobě
Autor Petrik78, 30.04.2005
Přečteno 309x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí