Sebevražda

Sebevražda

Anotace: ...

Má cenu vůbec ještě žít?
Když už nevíte jak dál?
Každý by chtěl ještě něco prožít,
než by svůj život smrti zaprodal.

Jaké to je si ublížit?
Vzít do ruky žiletku a říznout?
Své žíly si protnout
a do pekel si tiše odplout?

Mám vůbec odvahu pro takový čin?
Dokážu opustit tento svět?
Jen tak zkusit ten zločin
a do ráje si odletět?

Jen tak přemýšlím si o smrti,
do ruky žiletku si veznu,
má duše se mezi vás vrátí
a k zemi už jen klesnu...
Autor antikriss, 08.07.2007
Přečteno 249x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí