Hejno

Hejno

Anotace: pokus o podobenství....

Hejno

Jak hejno holubů
na střeše starýho, krásnýho domu,
rvou se o všechno
co dnes svět odnese/přinese komu
pod zobák

Znaj se jen náhodou,
vždyť je to neznámý, splašený hejno
co dnes se sejde
a zítra už se, tohle hladový stejno,
rozletí

Nechci se ztratit v té kupě beztvarých křídel,
která by snad mohla dostat se do výše,
kdyby jejich těla opustila ten nejistý příděl
co civilizace hází jim stejnou rukou,
která krutě trestá za jedinečnost.
Autor Dermgen, 01.05.2005
Přečteno 316x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí