...

...

Anotace: podobná záležitost jako Můza, jen trochu jiná nálada o pár let později a v jiné formě

Třesu se zimou
Těkají oči
Točím se stále
Na kolotoči
Míhajících se nápadů
A inspirací
Tíživý smutek
Či radost z ženy
Která mi nabízí něžný klín
Zmítá se lehkost
S tíží vin

Ať nikdy nejsou ustřiženy
Nitky mých nápadů
A bláznivin
Co na mě i ze mě se jak z veliké špulky točí
Sleduji nitky i tisíce párů očí
Vrnících žen i vrčících bestií
Nevěda které mě uhranou pouze
A které rovnou mě zabijí
Vášní či strachem
To stejno mi je
V obojí reakcí srdce stejně
Stejně rychle bije
Autor Dermgen, 01.05.2005
Přečteno 344x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí