...

...

Anotace: Láska a přirovnání

Jsi paprsek sluníčka co mě stále hladí ,
Pohádková čarodějka co mě stále svádí.
Nejjasnější hvězdička co mi v mysli září
A kousek mého srdíčka co mi stále schází.

Jsem papírový čertík co tě stále zlobí,
Já mám ďábla v tělíčku, za provázky mě vodí.
Připadám si jako loutka, kterou někdo vodí
A až ho to omrzí, do kamen mě hodí.
Já se z toho vymaním a budu celý Tvůj,
Jenom lásko posečkej, nervama nelituj.
Když Ty mi trošku pomůžeš, ďábla vypudíme,
Že láska je věc kouzelná náhle znovu zvíme

Pak budeme jen ty a já, spolu proplouvat životem,
Snad nás to neomrzí, že nezůstaneme za plotem.
Dostaneme křídla lásky, pak spolu odletíme,
Kam až nás to zavede teprve spolu zvíme
Autor glumik.24, 09.07.2007
Přečteno 336x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

chtělo by do toho dát trošku více

09.07.2007 18:39:00 | K.ohn

ta holka pode mnou má kuráž, ale je trochu mimo branži, pšššt :D Ne, nic ve zlým, ale tohle je takový naivně dětský, ale proč ne, každý jsm spíchnutý z jinčího těsta...

09.07.2007 17:47:00 | JirkaS

Taková mile jednoduchá, první sloka je roztomilá, další dvě malinko kazí dojem

09.07.2007 16:02:00 | Eleagnus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí