Anděl nebo ďábel - láska nebo šílenství?

Anděl nebo ďábel - láska nebo šílenství?

Anotace: Dílko psané 29.6. V den vysvědčení-haha. Ale s tím to nemá nic společného..:) Prostě mě to téma takhle napadlo. Je to o holce, která si je až moc jistá svým přítelem a moc mu věří. Prosím, pište komentáře a hodnoťte. Díky!

Schoulená dívka na louce leží,
jako o závod srdce jí běží,
před chvílí však hrůzu zažila,
tělo i duši pak bolest zalila.

Její milý tichounce za ní přišel,
když měsíc z mraků nejistě vyšel,
přivítal ji ledovým dotekem na zádech,
při němž člověku tají se dech.

Po chvíli změnil se v ohavnou stvůru,
dívka myslela, že prožívá noční můru,
choval se jako smyslů zbaven,
drsně s ní pohodil na zem.

Rozervané šaty může dívka zahodit,
avšak bolest a strach nepůjde hned tak zapudit,
měla s ním velké plány,
teď si pomyslela: "Co bude s námi?".

Vždy jí byl věrným průvodcem,
nyní nešťastné lásky původcem.
A tak dej pozor v noci, když sladce usínáš,
tento příběh se ti může zjevit jako když ho prožíváš!!
Autor Rhiannon, 09.07.2007
Přečteno 333x
Tipy 2
Poslední tipující: G_Msh
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

na 14 let dost dobrý

10.07.2007 18:25:00 | smeagol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí