Rytíř

Rytíř

Anotace: Láska jenž vyzívak k boji.

RYTIR

Jsem Rytíř co má meč a štít
tak prosím věr mi já budu se za tebe bit
Ty nikdy nesmis se semnou bát
jinak rytíř ten co mel tě rad.

Upadne do zapomnění a hloubky velké
vždyť on chtěl pro tebe žít,ale nemněl to lehké
Ten rytíř co svobodny se zdál
mněl v erbu zlomené srdce a žal.

Zdál se byt veselý a úsměv mu plál
jen v nitru byl smutný co život mu vzal
Touhu, kterou cítil k tobě ho vedla dal
Někdo mu ukradl ženu co vroucně miloval.

Jako přízrak toulal se tmavým městem
vyhýbal se lásce jako boxer útočícím pěstem
Mněl asi pravdu snad jsem to vzdal
ale musíš mu věřit on nejvíc tě miloval.

Poslední touhu kterou on mněl
bylo jen zemřít a zapomenout nato co chtěl.
Autor hejlos, 01.05.2005
Přečteno 339x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí