Jablko poznání

Jablko poznání

Anotace: Touha sílí a sílí...

Hrdlo svírá se mi touhou,
okusit, co jsem ještě nepoznal,
jen na chvilinku pouhou
nové chutě rozpoznat.

Utrhnout jablko zahrady vášní
a zakousnout se do něj s chutí,
to pocit ve mně vyvolává zvláštní
a něco jakoby mě k tomu nutí.

Ach, slaďoučké je jako med,
zakous´ jsem se do něj právě,
chci honem další a to hned,
však hada vidím v trávě.

Symbolem zkázy je a o zradě vypovídá,
co s námi bude dál fakt nevim,
ale něco mi to všechno připomíná,
příběh Adama a Evy.
Autor robb, 09.07.2007
Přečteno 300x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:)

16.07.2007 01:24:00 | Roger

To mi něco připomíná...)díky

11.07.2007 15:36:00 | polasias

mooooooooc hezký!!!

10.07.2007 01:25:00 | Rockinpiru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí