Duet

Duet

Anotace: -

Dvojhlasný skřek se vznes

stejně včera jako dnes

i zítra budou hnedle zrána

děkovat skřekem za rozbřesk

prastarý dub

i stará vrána

bušíc do dubu jak do piána

čekají oba na potlesk.

A po koncertě přišel déšť

PLESKY PLESK.
Autor Pavel Mališ, 10.07.2007
Přečteno 257x
Tipy 1
Poslední tipující: simsa
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Člověče, to je dobrý. Taková zvukomalba.

10.07.2007 07:56:00 | Gregy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí