Časujte skutek minulý v prézensu

Časujte skutek minulý v prézensu

Anotace: přítomnost se mění v minulost

kam se časem obrátíš
skutku můj minulý

co urobíš?

schroupeš pivní rohlík
a budeš mírně navilý

jak vlci na skále

ze které pomyslně padá
naše společná slza

na znamení míru a
zašlých stop skutků minulých

ó jaké to potměšilé potěšení na mě
ze srázu ráz naráz padá
Autor edita K., 10.07.2007
Přečteno 285x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí