Učednická

Učednická

Anotace: Zase mě chytl rapl a napsala jsme něco na zaklínačskou tematiku

Slunce vysvitlo, políbilo kraj
Učedníku, se zbraní se nemuč, ale hraj
Na obloze leskne se štíhlé tělo
Učedníci diví se, co to tam proletělo

Mistři je poučili, že to byl drak
Ne, nebyl to žádný z historie přízrak
Usídlil se ve Vesnici, jak všichni zjistili
Po penězích lačné smysly se zjitřily

Drak je milý, odpovídá na všechny otázky
Když smál se, z tlamy šly mu ohnivé ocásky
Měl rád smích, neznal na učedníky zlost
Ani to však nedokázalo potlačit dračí hrabivost
Autor Santinan Black, 10.07.2007
Přečteno 312x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí