Hledání sebe samé?

Hledání sebe samé?

Anotace: .. dnešní móda .. k čemu vede?

Co takhle,
zkusit si ucho roztáhnout
a dát do něj tunel,
třeba v tom tunelu
uvidím něco,
co pomůže mi lépe chápat svět?

Nebo,
nechám si potetovat celou pravou ruku
a když budu se na to dílo dívat,
ztratím se v barvách a motivech
a když se najdu,
stanu se lepší?

A co kdybych,
rty si propíchala
skrz na skrz
a nechala je zatížit
kovovými piercingy,
které mi budou dodávat pocit,
že vím proč žiju...
Autor mattoni.uz.neni, 10.07.2007
Přečteno 356x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No, mím lepší nápady, co dělat s těmi částmi těla...

10.07.2007 22:26:00 | Gregy

Ne, to ne...

10.07.2007 20:12:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí