O satiře

O satiře

Anotace: ze dvou stran

Není radno psát satiricky
o politice na Literu
to některé potom vždycky
každopádně čerti berú

hlavně když se vlevo zatne
nelíbí se starším mladým
ač to pramálo je platné
přec jen sakramentsky vadí

zavzlykat po starých časech
na častušky napsat ódy
odezvu by mělo zdá se
…uplyne ještě hodně vody
Autor Heron, 10.07.2007
Přečteno 276x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Máš-li čas, tak vezmi tužku,
a napiš si o častušku,
když ne celou, aspoň kus,
mohl by Ti poslat Rus...

08.08.2007 10:53:00 | zzlatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí