Vzdech

Vzdech

Anotace: ...

jsem světoběžník bez cíle
a to mám jen jeden směr..
kousky mého srdce
odrazí vzpomínky
jako zašlé zrcadlo.
Co mi zůstane?
Teplo objetí dávno vychladlo..
tisíce nových malých světů
už míjím
nejsi tu
čas her
vypršel...
Autor Verena, 11.07.2007
Přečteno 256x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí