Beznaděj

Beznaděj

Anotace: Pro žádný problém nestojí za to zemřít

Jsem plná beznaděje,
svět se změní než se člověk naděje.
Proč si někdo života neváží a
dál se jít nesnaží.

Jediné východisko vidí ve smrti,
svět ji prý drtí.
Jak jen pomoc jí mám,
pár rad jí dám.

Avšak vím, že to nestačí,
život občas každého do kouta zatlačí.
Každý známe chvíle,
kdy je štěstí vzdáleno na míle.

Pokaždé je důvod žít,
občas ke štěstí stačí snít.
Ale co když důvod žít schází?
Ve světě smysl života se nenachází.

Pak je každá rada drahá,
žít dál se nám zdráhá.
Žádný problém ale není tak velký,
Ve skutečnosti je jak potůček mělký.

I ten největší problém se jednou stane malým
a ten malý se stane neviditelným.
Proto nestojí za to si ubližovat
a smrti se rychlým krokrm přibližovat.
Autor Terysekkk, 11.07.2007
Přečteno 337x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Problémy jsou určeny pro život...ne pro smrt...když se člověk rozmýšlí o smrti jsou problémy života malicherné, nijaké...

17.07.2007 08:35:00 | Skaja

Ze zivota..to je fakt...

14.07.2007 15:58:00 | allyssa8

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí