Smrt

Smrt

Anotace: no jedna celkem depresivní básnička, omlouvám se všem, kterým zkazím náladu

Ona svůj život vzdala,
smrti ruku podala.
Pro ni to bylo nejlepší řešení
a všichni okolo zůstali zděšení.

Jí stačila pomocná ruka,
nemusela prožít muka.
Teď je pozdě zpytovat svědomí,
její obraz zůstane v podvědomí.

Já jí pomoc chtěla,
ale jak jsem nevěděla.
Teď je pozdě nad tím přemýšlet,
mohu pouze verše o ní vymýšlet.

Roků měla málo,
žít za ti ještě stálo.
Ona si to však nemyslela,
věčný spánek si usmyslela.

Ve vzpomínkách je stále.
Můj život běží dále.
Ale je jiný.
Zůstal v něm kout stinný.
Autor Terysekkk, 11.07.2007
Přečteno 336x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zdrojové problémů nehnou brvou a potenciální zachránce strhne k zemi...Dřív bylo těžké přežít kvůli nedostatku, dneska je těžké přežít kvůli nadbytku, všeho...

17.07.2007 08:42:00 | Skaja

Nemyslíš doufám, že začínala smrtí.)

16.07.2007 22:40:00 | allyssa8

Podobně začínala jedna kamarádka, ne-li stejně, dnes je zní profča

11.07.2007 19:50:00 | strousek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí