naha na zemi

naha na zemi

Anotace: takhle se ted citim

Ležím tu nahá na zemi,
Přemýšlím jak jen ti říct, co je mi …
Čím více se snažím,
Tím méně to vím
Snažím se snažím … jen … co teď s tím ?

Sedím tu nahá na zemi,
Přemýšlím, jak jen ti říct, chybíš mi …
Chybí mi tvá blízkost
Tvůj něžný hlas
Chybí mi tvá slova … jen … chce to čas ?

Jsem tu sama a na zemi,
Přemýšlím stále, tak co je mi ?? ….
Autor Nykyta, 11.07.2007
Přečteno 255x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí