Hledání sebe samé? část druhá

Hledání sebe samé? část druhá

Anotace: ..volné pokračování, aneb jak by to zkončit NEMĚLO..a omlouvám se za sprosté slovo, ale myslím že je tam docela potřebné....

Prokouřím všechny své úspory,
abych mohla říkat
jak je život těžký
a plíce mi to jen tiše dosvědčovaly

Ukradnu rodičům
něco "málo" peněz
a půjdu se opít,
/hurá už vím jaké to je,
když se Vám motá hlava
a nejste schopni ujít
ani pár metrů/
abych se druhý den mohla probudit
v parku, na lavičce, bez peněz
a k tomu jako bonus
vynadáno od táty
a mohla jít trucovat
/a hlavně spát/
do pokoje

Za chvíli mě pití přestane bavit
a začnu shánět něco lepšího
rozprodám půlku domu,
abych měla na drogu,
která mi dá to, co chlast už nemůže,
taky pocit dospělosti
a můžu si myslet,
že vím jaké je to cítit,
když život protéká Vám žilou...

***

Pak skončím na záchytce
a budu si moct říct
..."Holka, ty sis to ale posrala.."
Autor mattoni.uz.neni, 11.07.2007
Přečteno 256x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no celkem nic moc.. Zbytecne moc slov podle me. Neprijde mi to jako basen.. Jen odvypraveny pribeh.. "pod sebou".. So sorry :)

18.07.2007 21:18:00 | Trapné děťátko

no celkem psycho... :)

11.07.2007 21:10:00 | Chonglee

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí