Nesmysl

Nesmysl

Anotace: Psané někdy na základní škole...prostě Nesmysl..

Za větou jsem zapomněla tečku
Umyju si starou vlečku.
Zazpívám si písničku
O dědečku hříbečku.
Potočím si hodinky
Skončí moje vzpomínky.
Pod talířem jsem měla mušku
Ostrouhám si novou tužku.
Vlak přijel z vesnice
Opustil všechny stanice.
Před bitvou se vojáci napili
Po bitvě už nebyli.
Na zemi se objevil mravenec
Postavím ho na koberec.
Když zapneme počítač
Udělá to bum bum bác.
Venku sněží jede vláček
Rak si koupil nový fráček.
Autor Kšanda :), 11.07.2007
Přečteno 262x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná parodie na rým...

11.07.2007 21:01:00 | zzlatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí