Moje výkřiky do ticha

Moje výkřiky do ticha

Anotace: Nevím co bych k tomu napsala.. Prostě.. Se to stalo.. děje.. A vím, že se to opět stane..

Zamotaná
V pevné síti
Utkané z myšlenek
Tvých
Pocitů
Prokletí
Slz
Mých
Dech zastaven nečekaným
Oči zaslepené tmou
Uši neslyšící tu hlasitost
Růže uvadá
Lístky padají
Dolů
Na zem
Na dno
Jako já
Určitě
Jako ty
Možná
Smysly nevnímají
Nechtějí
A nemůžou
Říkám ne
A ty tvrdíš ano
Říkám ano
A ty tvrdíš ne
Děláš to schválně
Dusíš mě
V tom co říkáš
Co si myslíš
V tom co chceš
V tom co nechceš
V tom co chci já
A co já nechci
Dusíš mě
Bolí to
Víc než si myslíš

Díky
Autor katttka.k, 12.07.2007
Přečteno 277x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Prví polovina zní líp. A celé to má spád. Slovopád. Pocitů a...
Dobré, velmi.

12.07.2007 12:51:00 | Gregy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí