Pro Tebe

Pro Tebe

Anotace: Je to forma poděkování jednomu člověku, co mi ukázal i hodnou tvář světa. Díky, Dlouháne

Ráda bych cítila pohlazení
Chtěla bych vědět, že to nebylo jen snění
Cítit Tvůj dotek na své kůži
Dotek máš jemný jak okvětní plátky růží

Hladíš mou duši svými slovy
Smutek však stále poutá mne svými okovy
Naučit se žít opět musím sama
Od nože na ruce vykvetla krvavá rána

Jsem sama jako vždy jsem byla
Slzy před tebou jsem těžko skryla
Ukázal jsi mi, že mohu se i smát
Že nemusím nad životem jen lkát

S tebou cítila jsem se jako lidská bytost
Dokázala jsem zapomenout na lidskou zlost
Děkuji ti za to, mladý pane
Jsem ráda, že tváří v tvář se známe
Autor Santinan Black, 12.07.2007
Přečteno 316x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Face to face jak se říká... je pěkné když i takové poznání zanechá příjemné vzpomínky... =))

16.08.2007 18:00:00 | Miro Sparkus

vroucí poznání...

18.07.2007 11:14:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí