Noční let

Noční let

Anotace: momentka z nočního cestování

Světlo z ranveje rozbité malými okny
postupně olizuje hladkou hnědou kůži
na nohou vystrčených z letních šatů
nikdo nevidí tu troufalou hru
po několika minutách
na konci rozsvícené aleje
aerodynamická síla nás vyhodí
pod černé nebe

Všechno ztmavne jak staré fotky
v krabici na půdě po babičce
jen nápis NO SMOKING
se odráží v ospalých očích
posunujeme se v prostoru
trochu tu zebe
Autor zef, 12.07.2007
Přečteno 243x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

... cestou necestou

25.07.2007 17:37:00 | Marcella

Cestuješ zajímavě.

12.07.2007 21:37:00 | Gregy

Tak hlavně, že jste přistáli :-)

...a co hvězdy?

12.07.2007 15:45:00 | no

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí