Zlatovlasá květina

Zlatovlasá květina

Anotace: ...

Zlatovlasá květina

Ta zlatovlasá květina, kterou já jsem poznal,
Je pro mne velmi vzácný druh, který bych nerozdal.
O ní budu pečovat a chodit zalévat,
S láskou o ni pečovat a dále rozsévat.
Ta zlatovlasá květina jemná je a voní,
Doufám že mi neuvadne a nebude po ní.
S tou zlatovlasou květinou budu všude chodit,
Za její jemné lístky budu se s ní vodit.
A když semnou nebude v hlavě smím si ji stvořit,
To nikdo jiný nedokáže, jen já budu se jí dvořit.
Aby více rozkvetla a mohla štěstím zářit
A já samou radostí se šťastně budu tvářit.
Autor glumik.24, 12.07.2007
Přečteno 303x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:o(

12.07.2007 16:24:00 | W.O.K.O.

Předcházely tomu ty nejkrásnější chvíle, které bohužel jednou zkončily

12.07.2007 15:54:00 | glumik.24

Celkem by mne zajímalo, co tomu přecházelo, že jsi napsal tak pěknou básničku.. :o)

12.07.2007 15:51:00 | W.O.K.O.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí