Stýskání

Stýskání

Anotace: stesk

Stýskání

Když tu nejsi, stýská se mi,
Bez tebe sám jsem na této zemi.
Bez tebe jsem tak osamělý,
ztracený a unuděný.
Není radost! Jenom stesk!
Jak když z nebe slétne blesk
A do mého srdce zaryje se

Ale když jsem zase s tebou,
Zulíbám Tě svojí něhou, abys se mnou šťastná byla
A vesele sis se mnou žila.
Byla se mnou veselá, tak sluší ti to docela.
Jiskřičky Ti září v očích i po probdělých nocích .
Zůstaň stále veselá, radost mi to udělá.
A já? Budu šťastnější a život pro mne bude snadnější.

věnováno I.M.
Autor glumik.24, 12.07.2007
Přečteno 384x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Milee..

12.07.2007 15:54:00 | W.O.K.O.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí