Má Milovaná

Má Milovaná

Anotace: Prostě básnička

Ledovou krou
je tvoje srdce.
Láska je hrou
a život jde lehce.

Život je peříčko,
co padá z oblohy.
Podívej holčičko,
to nejsou náhody.

Život je boj
a ty to nevidíš.
Láska je bol.
Večer se utišíš.

Pozoruj oblohu,
jak hvězdy září.
Pomoct ti nemohu.
Divně se tváří.

Nevěř mu, Beruško.
Zklame Tě docela.
Neplakej, dceruško!
Ty jsi to věděla.

Nevěř mu, chlapovi,
co zná jen sliby.
On nikdy se nedozví,
co tobě se líbí.

Pohladit po líčku,
zašeptat do ouška.
Polibek na víčku...
To je má Beruška!

Tvůj smutný pohled,
ten mi rve duši.
Ber na mě ohled!
Úsměv ti sluší.

Blonďaté vlásky,
hebké jak samet.
Ty tvoje lásky...
Den se ti poved!

(Blonďaté vlásky
voní jak louka.
Ty tvoje lásky...
Svět na nás kouká.)

Beruško moje,
koukni mi do očí.
Jsem jenom tvoje!
Všechno se zatočí.

Pojď, ať tě obejmu,
srdce ti buší!
Už nikdy neodejdu.
Máš moji duši.

Neplakej, Beruško,
já už jsem u tebe.
Neboj se, dceruško,
nepůjdem do nebe.

Koukni se na mě,
ať vidím tvůj smích.
Počítej správně,
svět kolem nás ztich.

Ty moje Sluníčko,
tak záříš do noci.
Pověz mi maličko,
jak ti mám pomoci?

Jen jedno slovíčko
tiše mi pošeptej.
Ty moje Kytičko,
spikne se celá zem.

Nesmím to dopustit,
moc tě mám ráda!
Můžeš mi odpustit
mojeho kamaráda?

Byla to blbost
a ty to víš.
Pro tebe mám slabost...
Neplakej již!
Autor Nepojmenovaná, 12.07.2007
Přečteno 327x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí