Přítel vs. Nepřítel

Přítel vs. Nepřítel

Anotace: .....

Topím se a něco mi drží hlavu pod vodou,
teď teprve vzpomínám,kdo držel mě na nohou.
Vzpomínám, kdo mě zvedl,
když jsem spadla.
Vzpomínám, kdo mě zalil,
když jsem zvadla.
Vzpomínám, kdo dostával mě za hranici všedních dnů
a uspával mě až doprostřed toho nejsladšího snu.
Teď teprve vím, že tento člověk přítelem chtěl být
a já vždycky ho seřvala a nechala jít.
Kde je teď?? Řekni mi kde....
nikde tu není,
rozhlížím se znovu.
Asi proto, že drží mou hlavu.
Ublížila jsem mu a tyhle rány se nehojí.
Cítí nenávist,
cítí lásku...
cítí obojí...
Autor Janica, 12.07.2007
Přečteno 330x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí