Lithium

Lithium

Anotace: Rakovina je děsná svině!

V hlavě prázdno.
Jen pár myšlenek o životě.
Mnohem víc ale o smrti.
Černobílá záře sněhových vloček.
Padajících tmou.

Lithium!

Jen ty držíš mě nad vodní hladinou.
V zmrzlé záři zimních dnů.
Kolik zbývá času?
Nechci se ptát.
V duši mě straší chlad.
Srdce mé mrazí strach.

Lithium!

Jak bolest jen přehlušit?
Deprese mé zastrašit.
Myšlenky dělí mě od života.
Čekám na volný pád.
Nesmíš odejít!
Nesmíš!!!!

Lithium!

Často jsem koukal na nebe.
Jaké to tady bude bez tebe.
Není přece možné odejít.
A cestu zpět nenajít.
Nepopsatelný pocit bolesti.
Strachu a zlosti!

Lithium!

Rudá svíce stále hoří.
Na zdech stíny se tvoří.
Lithium v mé hlavě zní.
Kolik ještě dní?
Už došly slzy!
Ztratil se strach!

Naštěstí jen Lithium...
...bude mi to navždy připomínat.
Přečteno 357x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Štěstí jsem měl, že jsem přežil. Možná, že to zní, jak
rouhání...

10.09.2007 14:13:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí