Nomen-omen 5

Nomen-omen 5

Anotace: ...tentokrát jen pro Lotu a příbuzné :o)))

Charlotto,
parlez vous francais ?
Moc se mi líbí Vaše jméno
francouzskou vůní
okrášleno...
Směl bych Vás
vyzvat do tance?

Karlička,
Karla, Karolina
snad se Vám zdála
příliš česká.
Všechna ta jména
stejně hezká
svým významem
však nejsou jiná.

(Byl jednou jeden Karl,
"svobodný muž" a "chlap".
Ten nejspíš na to káp´,
vždyť v germánské říši vládl
tak, že přídomek Veliký mu dali
a z latinského Carolus
Češi si "krále" udělali!)

Charlotte,
ma chérie,
ma belle...
uvidíme se zítra
v Sacre-Coeur?
Autor Hesiona-Essylt, 13.07.2007
Přečteno 329x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je parle pa france bien. :-))) Merci essylt

14.07.2007 00:36:00 | Lota

Je to hezký...ty tvoje nomen-omen :-) dobrej nápad :-)

13.07.2007 16:03:00 | no

:-)))to je vážně moc hezké..

13.07.2007 14:44:00 | isisleo

Doufám, že si to Lota přečte =)
Moc krásné

13.07.2007 13:38:00 | Ágnes

To je hezká pocta.... ;o)

13.07.2007 13:36:00 | Rybí_kost

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí