..stále mi vrtalo..

..stále mi vrtalo..

Anotace: ..hledání v hledání, to někdy snadné není..otázek mnoho je a odpověď se cení..

Stále mi vrtalo – proč ZLÍ a HODNÍ lidi??
Lála jsem na osud – že Zemi v dobrém šidí
stále mi nehrálo – proč Bůh dal nařízení
by bylo na světě - víc hádek versus snění..

Teď už jasno je – tedy se chápat snažím
že díky nesvárům – si hodní lásky váží
že jen dík příkladům – co z druhých okoukají
mohou si sami přát – kéž že jim barvy hrají
v auře co nešidí – jediná spravedlivá
ukáže, jací jsme - ač ústa jinak zpívaj´
teď už mi jasno je – aspoň tak na kramflíček
proč báby říkaly – jez kaši z vtipných lžiček

Stále mi přesto vše – nebude nejspíš jasný
jak „onen“ stvořit moh´ – navzdory vizi krásný
až tolik prevítů – ač jsou tu jistě třeba..
(....možná že krmi chtěl – pro chudý místo chleba)
Autor šuměnka, 13.07.2007
Přečteno 408x
Tipy 3
Poslední tipující: poustevník Jirka, Iva Borecká
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle je vynikající !!!

19.07.2007 13:13:00 | Marfuša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí