úsměv prosím

úsměv prosím

Anotace: ....tak takhle mě napadla..díky jedný holce: :))děkuju

šťastná

co to vlastně znamená?

usměv na tváři,
kdy tvé oči zazáří,
touha moc chce,
láska vyhraje,
štěstí zazpívá,
a ty seš svá....

šťastná

tak to má být..
ne jen o tom snít,
nečekat až příjde ten princ,
neplakat už víc,
vždyť dneska svítí sluníčko,
i když jenom maličko,
stačí se kvůli tomu pousmát,
když víš, že na světě nekdo, kdo tě má rád..
Autor Mispul, 13.07.2007
Přečteno 316x
Tipy 1
Poslední tipující: .K.r.i.s.t.y.
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo, úsměv ať vyhrává!Zajímavě jsi to napsala...

26.12.2007 18:54:00 | .K.r.i.s.t.y.

moc pěkné

14.07.2007 00:15:00 | Terysekkk

Přesně to vzácné uvědomění :-)

13.07.2007 21:41:00 | Fay

no ale je to pravdam, tak to má prostě být

13.07.2007 20:01:00 | Rádoby zoufalá

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí