Válka

Válka

Anotace: Tuhle báseň jsem napsala ve škole ,když jsme se dívali na film PIANISTA...ktery mě fakt dojal..

Válka to je velmi moc
mrtvých lidí bez pomoc.

V téhle době mnoho lidí žilo jen tak bez obydlí.
A když vůbec něcoé měli
všechno jim pak poházeli.
Stříleli a zabíjeli,
každého koho chtěli.
A když někdo střelbu přežil
zbouchali ho ,aby už nežil.

Velmi málo lidí žije
z téhle doby ,která bije.
Bijí,mlátí,střílejí
všichni židé to vědí.

Pianista z téhle doby
dostal šanci své svobody.
Autor Kšanda :), 13.07.2007
Přečteno 290x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ikdyž velmi smutná a pravdivá,ale nemá chybu!

04.05.2008 21:20:00 | lostris

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí