Miláček

Miláček

Anotace: xxx

Mým nohsledem je častokrát
i když neříká ,, mám tě rád,,
když ulehne si vedle mně
bývá mi s ním vždy příjemně

v očích má tolik oddanosti
a nikde žádný důvod k zlosti
mlčí a vůbec nehřeší -
přesto mě vždycky potěší

Je samý klid a důstojnost
a nemá na mě nikdy zlost
v humoru má snad rezervy
zato mi nejde na nervy

zkrátka: má u mně bezpečí
večeři sní vždy bez řečí
potom mi vrní na klíně
hřeje mě dlouho nevinně

nechá se drbat na bříšku...
A pak jsem celou noc jen sama -
můj přítel totiž v kožíšku
po nocích chodí za kočkama
Autor koloušek, 13.07.2007
Přečteno 619x
Tipy 2
Poslední tipující: vodnař
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

S těmahle kocourama je pohoda !!!

16.07.2007 12:04:00 | Marfuša

;)... my máme jenom takový divočáky.. zato pes... i když... nás občas nenechá kvůli ježkům spát... ;)

14.07.2007 09:31:00 | prostějanek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí