Slza a smích

Slza a smích

Anotace: Slza vás učiní bolestně krásnými a co z vás udělá smích?

Slza,
perla slaná.
Slza,
někdy hraná.

Tváře šperk krásný,
bolestný, tak vzácný.

Nač však tajemné perly utrácet?
Proč od lidí slanou tvář odvracet?

Jistě, bolest jinak velí,
ale o tom je svět celý.

Usměje se a pak breč,
vše lépe půjde, to mi věř.

I když pláčeš, smích lečí,
lepé jak přátelské řeči.

Smích,
slza tajemná.
Smích,
rána zhojená.
Autor Wyrda, 14.07.2007
Přečteno 270x
Tipy 2
Poslední tipující: Flow Calipso
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí