Hra o lásce

Hra o lásce

Anotace: Hudební text

Bylo jí málo, mně o něco víc,
Když já za ní přišel, ze zvědavosti spíš.
Však to nevěděl jsem, že v očích má skrýš,
Když pusu mi dala, tak o hru šlo spíš.

My hráli dál tu hru o lásce,
My hráli dál, tak jako v pohádce,
My hráli dál a já čím dál vážněji,
Začal jsem se bát o ní.

Tak začal jsem vnímat, přišel lásky čas,
Já marně cit skrýval, bylo to znát,
Že lásce se bránit, se nesluší,
Řekla mi jednou a tím jsme byli sví.

My hráli dál tu hru o lásce,
My hráli dál, tak jako v pohádce,
My hráli dál a já čím dál vážněji,
Začal jsem se bát o ní.
Autor vmauxit, 14.07.2007
Přečteno 329x
Tipy 2
Poslední tipující: carodejka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nic není zbytečné, jen piš dál, když zazní pak ke slovům hudba, jako by se všechno rozjasnilo.

16.07.2010 21:58:00 | carodejka

Tohle mi něco připomnělo, cosi snad ze života. Zajímavé a myšlenkové, ač je to text písňový.

28.05.2008 21:53:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí