sen z mozaiky krás

sen z mozaiky krás

Anotace: napsáno v červnu 2007

Měla jsem sen z mozaiky krás,
byl utkán hedvábím z řas.
Cítím ho jak skomírá,
jak uvnitř se vzpouzí,
je jako dech, co umírá,
či tep, co k životu se probouzí.
V depresi, byť živelný,
jako dlaně, co prosí o život volný.
Slova byla vyřčena,
do setiny vteřiny rozprostřena.
Prosím o všechno, co mi nemůžeš dát.
Prosím, jediný dotek… slovo… a nebo útěk?
Možná, že až pak budu moci bezstarostně jako vítr vát.
Autor Megs, 14.07.2007
Přečteno 238x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Sny jsou nádherné

09.08.2007 16:22:00 | Vlk v rouše

Zaujal mě název , a dobře jsem udělala..

14.07.2007 16:43:00 | Fay

Snová báseň touhy...

14.07.2007 16:16:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí