Až umřeš,poznáš život

Až umřeš,poznáš život

Anotace: Žít je těžké,umřít je maličkost,ale poprat se svým osudem je umění,které se nedá ocenit...

Polkl jsem poslední sousto,
zapil ho douškem sladkého vína,
a vydal se na dlouhou cestu životem.

Už jako malé dítě,
splétal jsem svého osudu dlouhé nitě.
Učil se mluvit,řídit kroky správným směrem,
napsat pár řádků inkoustam a perem.

Psal jsem osud mezi mraky na nebe,
abych jednou vzpomínal...ano také na tebe.
Kreslil tváře svých blízkých srdcí,
s úsměvem a bez emocí.

Krásné chvíle,které chci mít stále před sebou,
píši zlatým písmem,křtěným vodou svěcenou.
Píši osud svůj,
a přitom kráčím osudem jiných lidí,
ve kterém každý jinak mě vídí.

Jako figurka v loutkovém divadle,
se i já proplétám mezi tenkými nitkami svého osudu.

Prožil jsem zatím jen kousek ze svého života,
až prošoupu své poslední boty,potom můžu říct,že jsem někdy ŽIL...
Autor Jurísek, 14.07.2007
Přečteno 293x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta sedla děkuji.!

14.07.2007 20:26:00 | SadLily

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí