Zloba

Zloba

Anotace: prostě se zlobím...

Zloba

Kypí ve mně,
mrazí i vře
přetéká,
šílenstvím štve,
přidává sílu
i bere dech…
STOP!

Vztek ve mně vládne,
žene mě zle,
mysl se s duší zčernalou pře.
Ta černá ohněm
a mysl rozdrobená,
duše má hoří
tam, kde hořet nemá.

Pokud ji nezhasím
stane se pak,
že mou duši i mysl
zahalí černý a studený mrak.

A oheň zmizí tak jak přišel,
jen jizva zůstane,
jizva a popel…
Autor Dermgen, 02.05.2005
Přečteno 313x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí