Žiju v krabici

Žiju v krabici

Anotace: že by zase schovaná v krabici?

Prázdné ticho, skrytý pláč,
tak nač jsi tu, nač?
Křík za stěnou bzučí,
oči ve tmě, tělo se krčí.

Kde jsou ti vrazi?
Měli mě pohlídat.
Kde jsou ty světa kazy?
Už nechci před nimy utíkat.

Přízrak tiše šeptá,
běž, křič, leť.
Na záda ti tajně poklepá,
naděje co chce tě zpět.

Křídla spálit ti strach,
pavučina ti v koutě místo nechá,
tvůj život upadl v krach.

Otevřela se, já věděla že mě tu nenechá.
Autor ta co bývala Andělem, 14.07.2007
Přečteno 283x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

první dvě sloky mě dost oslovily...

11.08.2007 23:17:00 | Trdlo

Depresivní, známé... poznávám to. Nejsme tak odlyšné.

16.07.2007 21:39:00 | Rhiana E. Nebresk

Ty nejsi moc optimistka, co?:)

14.07.2007 22:02:00 | ufarsin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí