co je láska ty dítě?

co je láska ty dítě?

Anotace: Co dodat jedná z děl, které jsem v hlavě mé a vždy a navždy tam ukrytá budou. Však nadejde den kdy každý se o mě dozví, jelikož v mé knize stojí tohle vše co tu vložím......

proč píšeš když sníš o něčem,
co je nesplnitelné a
na světě se to nikdy neukázalo,
ale prozatím se tomu takový název dalo.

Lituji všech co si myslí,
že milují,
ale vždy věří v jediné,
že se vezmou,
dříve či později ukončí vztah,
a nikdy se nevrátí do kolejí,
kde končily záhony všech duší.

Věř si, říkej si co chceš,
ale ty na mě nikdy mít nebudeš,
tak neotravuj a poslouchej,
když svobodu nedáš jiné,
tak ona si ji vezme a
odejde na vždy a
vždy ti zopakuje nebyl si ten za koho,
já jsem tě měla kdysi.

Však co tě trápí pobrečíš si,
ale stále si říkáš můžu mít jinou,
ale bude to samé nebo jiné ?

nikdy více dejte mi pokoj všeci,
nerozumíte mi jenom píšete někteří,
co se vám líbí,
ale základy poezie jsou pro vás skryty.

Nepiště nebo se vám někdo vysměje,
ano to ano,
je to vaše šance,
ale životní příběh,
zrady a osudu nevíte co znamená,
tak co tedy chcete po mě,
když této básní a jiným nerozumíte??

Nepište sem nic o lásce když,
někteří z vás nwí co to je,
když si stále říkájí,
že milují,
ale pochybují,
děláš chyby,
tak dej sbohem všem,
ne rodině,
ale té co miluješ,
když pochopíš slogan přátelství a láska,
uvědomíš si co je pointou slova,
když tě zradí a ty miluješ,
bojuješ,
ale prohráváš nedaří se ti nic zvrátit,
tak breč a nic nedělej,
to pomůže jenom se litovat a
nadávat na okolní svět jak je hnusný,
vždyt nevíš a pochybuješ,
tak si uděř pěstí do hlavy a
řekni si mělo to cenu se takhle pro ní trápit?

Nemělo a tak žij vždyt je to tvůj,
jediný život, jediný omyl,
který uděláš dříve či později.

Miluj a odpouštěj,
jenom s rozmyslem ...
Autor Kedaras, 14.07.2007
Přečteno 360x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

NO promin ale vůbec se mě to nedotklo-celou nevím jak to nazvat"snad povídkou"(do básně má daleko!)se táhne pocit zklamání, zrady a egoistické ješitnosti-pro mne mnoho slov co o ničem-o žádné kvalitě nevypovídají...absolutně zbytečné...

15.07.2007 14:08:00 | A.Adonay.Š

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí