Suzan

Suzan

Anotace: pro Suzan...

Suzan

Tvé jméno Suzan,
vítr a déšť.

Tvé jméno Suzan,
dvě tváře v nichž se najít chceš.

Tvé jméno Suzan,
pravda i lež.

Tvé jméno Suzan,
nehledej, nenajdeš.

Mám sílu k odpuštění,
zapomenout co jsem měl?
Mám touhu k zapomění.
Odpustíš, Suzan? Já nezapoměl.

Vzpomínáš Suzan,
vzpomínáš na tu noc?

Zlomený století a ty,
voláš mi, volám ti o pomoc.

Vzpmínáš Suzan, jen tvůj hlas,
v poslední okamžik.

Však vím, však víš,
tak proč, otazník?

Mám sílu k odpuštění...
Autor Eliott Fargley, 02.05.2005
Přečteno 302x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí